Vi söker en ny platschef

 

Är du en ledare som har förmåga att kommunicera och som kan entusiasmera dina medarbetare? I så fall har vi ett riktigt intressant jobb att erbjuda, för vi på Void Borlänge söker en platschef just nu. 

 

Vi är en del av en stor koncern med ca 160 anställda fördelade på åtta bolag. Din uppgift är att leda och utveckla bolaget Void AB med ca 25 anställda. Du kommer att ha stor stöttning från huvudkontoret i form av HR – och ekonomichef. Vi är en seriös arbetsgivare som erbjuder dig bra villkor och förutsättningarna för att lyckas i din karriär.

 

När du jobbar som platschef är ingen dag den andra lik, vilket du måste tycka är bra. Du kommer nämligen att ha mycket varierande arbetsuppgifter och tät kontakt med våra kunder.

 

I övrigt behöver du ha erfarenhet från branschen och goda ledaregenskaper. Rekrytering sker löpande, så ett tips är att skicka in din ansökan snarast till annika.hansson@arnessons.se.

 

Har du några frågor är det bara att du hör av dig till vår HR-chef Annika Hansson på – annika.hansson@arnessons.se eller ring 070-54 55 334.

 

Läs mer om oss här på webben.