Om oss

Vi på Void har specialiserat oss på håltagning och rivning. Och att vi heter samma som det engelska ordet ”void”, som betyder tomrum, är ingen slump. Vi tycker om att göra det där lilla extra och att höja stämningen på arbetsplatsen, så förutom att vi lämnar hål efter oss när vi är klara med ett jobb, ska det också kännas lite tomt när vi försvinner.

Prisvinnande

Att vi har lång och gedigen erfarenhet, ligger i framkant när det kommer till arbetsmiljö och att vi alltid ser till att jobba med den senaste tekniken anser vi är ett kvitto på att vi vet vad vi sysslar med. Men det är ju faktiskt inte bara vi som tycker att vi gör ett bra jobb.

En fjäder i hatten är att vi hela tre gånger har belönats med ”Det stora demoleringspriset”. Vi vann i kategorin ”Årets Håltagningsentreprenör” 2014, ”Årets Håltagningsprojekt” 2016 och ”Årets Rivningsprojekt” 2016. För det sträcker vi på oss lite extra, då det är ett oerhört prestigefyllt pris.

Voids historia

Det var 2007 som Void startade upp i Borlänge, men tekniskt sett har vi funnits längre än så. Void är nämligen sprunget ur tidigare KBD och KBD Dalarna, vilket innebär att vi har funnits med ända sedan 80-talet.

Men 2007 fick företaget ny ägare som helt enkelt ville ha en nystart och Void föddes. Sedan dess har vi både växt och utvecklats och har idag blivit lite av en mångsysslare. Vi jobbar mycket åt både industrier och byggföretag och tar mer än gärna på oss specialentreprenader.

Kontakta oss

Vad kan vi hjälpa dig med?